Blir så arg!

Kommer man hem till Storbrovägen och vad ser man? Jo några har vart och kastat ägg på huset och träffat en ruta!! blir så arg för nu är det tredje kvällen sen i lördags som det inträffar. Först lördagkväll och sen söndagkväll och nu även igår tisdag! Blir så himla förbannad!! Så nu sitter ja här och väntar på att polisen ska komma, har tröttnat nu och gjort en anmälan! fan det går ju inte bort, vi har försökt gjort ren trappen med högtryckstvätten efter äggkastningen i lördags men det är fortfarande kvar! Hur i f*n ska man få bort det från en glasruta då? Nån som har några ideér så skriv gärna!!

Over and Out!

Haha

Måste bara tillägga, fan vilken skön bild. Visst Jael kanske inte var ANTM men fan vad jag gillar den här "nördbilden" haha ;) Hon var ganska cool, men funderade lite över hur hon hamnat där, men var bara kul med nån som stack ut på ett annat sätt ;)

image2

Tillbaka

Jag är så duktig ;) haha not! ska försöka va lite mer aktiv nu framöver. Vill igentligen fixa till en egen sida och var de ja försökte med förut, men när de sket sig blev ja så arg så ja la ner blogg.se istället.. men nu är jag tillbax.

Ska snart göra mig iordning för o åka till nordmark på tupperware party weei.. haha får pengar iaf ;) men men ska fixa till sidan är nån gång. under tiden får ni stå ut ;)Glitter Words