Iam alive..

Hej hej, tänkte göra ett litet inlägg nu när internetet faktiskt fungerar en stund iaf..
De har inte blivigt något bättre, utan nu när de HEEEEEEELT fuckt up! Så älsk har talat om att han ska ringa com hem imorgon o be dem dra åt helvete o sedan säga till dem o skicka en ny raouter(? eller hur de stavas) :D haha ja gillar de.

Så visst vi har internet... men stundtals.. vissa timmar är det heeeeeeeeelt borta medans andra så kan de fungera nån minut i taget... riktigt drygt!!!! Så de har inte bleve så mkt internet för min del alls, då mitt tålamod är nere på noll o ja inte årkar bråka me datorn.. (känns som dem skulle förlora genom o få en resa ner från balkongen)

men men förhoppningsvis är ja tillbaka ordentligt under veckan, o då ska även designen upp..

ha de skönt i väntan på vintern ;)

Thats it..

Ja då får vi se hur mkt ja kan blogga framöver nu när ja faktiskt kommit igång lite...

Mitt internet f*ckar sig så ja har ren tur som kan komma åt de nån minut då och då :'( fattar inte va som e fel men men så ska de väl va förstår ja :P

Så den nya designen kommer ju tyvärr inte komma upp.. orkar inte bråka med den nu när internetet försvinner titt som tätt o vissa gånger inte kommer igång igen ...

så vi får se när ja kan blogga här näst :( håll ögonen öppna ;) vem vet kanske e tillbaka redan imorgon om de ordnar upp sig..


jaaaaaaaaaaaaaaaaa så försvann internet me.... så nu är de bara o vänta ut de så ja kan publicera detta iaf....

ha de gött alla goa läsare ;)