Dåligt med uppdatering här :'(

Men kan säga att tyvärr så blir de ibland, solen har vart så skön så har inte orkat sitta inne och den bärbara strejkar ju så den var bara att glömma att ha med ut.

Sen så var de ju 6 juni med öltält på stan i fredags (där jag såklart fanns på plats :P)
hände massa tråkigheter på natten så det är också bidragit till min "bloggtorka" har inte haft nån vilja till att få ner något i ord. Men de mesta har löst sig så de är helt ok nu.

lördagen körde man ett gäng grabbar i Vansbro på cruising. Riktigt kul faktist fick mig många skratt den kvällen :D haha
ett stort minus var dock allt ljud dom klämt in i bilens skuff(kollade inte så noga men iaf 2 STORA basar och 3 slutsteg såg ja, gick inte in en pinal till i de utrymmet ) som överhettade hela bilen så den höll på o koka några gånger, det slutade med att på hemvägen fanns det inget ljud, en hel del överhettade säkringar och inget helljus då lamällen(?) brunnit. var lagom kul att köra då :P sen hade dessutom DVD:n gått hela kvällen/natten så den hjälpte väl till den med :)

kul att vara tjej (chafför) i en bil full med 4 grabbar som bestämmer sig för o kolla på porrfilm i bilen.. riktigt kul :D haha
men dom skötte sig och var riktigt snälla iaf :P

sen på söndagen så tog ja de bara lugnt, blev en soffpotatis som kollade på film hela dan typ :P haha är så skönt de med ibland.

nej nu ska ja kolla runt lite vad ja missat innan ja ska ringa några samtal.

Kommentera

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera:

Trackback